Pastas vārītājs 7 litri, SNACK / 132260
Cena atjaunota: 06/12/2024 455,60 € Ieskaitot PVN(21%)Pastas vārītājs, 1 grozs (210x235x100mm) korpuss izgatavots no NT, termoregulātors līdz +110C, novietojams uz galda.
Piedāvājumā vēl vairāk! Ja meklētās preces neatradāt mūsu interneta veikalā, droši sazinieties ar mums grandus@grandus.lv vai +371 67976875. Palīdzēsim atrast nepieciešamo! Aizvērt
+371 26466606 / +371 67976875
Showing 133–144 of 199 resultsSorted by price: low to high
Pastas vārītājs, 1 grozs (210x235x100mm) korpuss izgatavots no NT, termoregulātors līdz +110C, novietojams uz galda.
Vakuuma iepakošanas iekārta, Bartscher ir profesionāls instruments, kas nodrošina precīzu pārtikas produktu vakuuma noslēgšanu un hermētisku aizvēršanu, nodrošinot to ilgāku glabāšanas laiku un svaigumu. Aprīkots ar elektroniskām vadības ierīcēm, šis vakuuma iepakotājs piedāvā intuitīvu darbību un dažādas funkcijas, tostarp marinēšanu un īpaši ciešu blīvēšanu. Tam ir praktisks vakuuma blīvējuma plēves rullis.
Trīs galvenās funkcijas:
Augsta veiktspēja: ar vakuuma sūkni, kura jauda ir 20 l/min (aptuveni 1,2 m³/h), šis vakuuma iepakotājs ir gan ātrs, gan efektīvs.
Lietotājam draudzīga darbība: elektroniskās vadības ierīces un regulējams aizzīmogošanas laiks ļauj pielāgot aizzīmogošanas procesu dažādiem pārtikas veidiem.
Augstākās kvalitātes materiāli: nerūsējošā tērauda un sintētisko materiālu kombinācija tās konstrukcijā nodrošina izturību un uzticamību.
Tosteris, konveiera tipa, korpuss izgatavots no NT, 9 tostēšanas līmeņi
Vafeļu panna, korpuss uzgatavots no NT, viena cepšanas virsmas no čuguna (160x100x32mm), termoregulātors līdz +300C.
Vitrīna, aukstā , 78L, melna, iekšējais apgaismojums, cirkulējošs gaiss, automātiska atkausēšana, temp. +4 – +12C, 3 plaukti ar maināmu augstumu. Veramas durvis.
Ledusskapis-vitrīna ar stikla durvīm, tilpums 78 litri, temp. +2 līdz +12C, 3 plaukti 380x325mm
Cirkulārais vakuuma vārītājs, korpuss izgatavots no NT,kameras tipa, termoregulātors +25 – +90C, precīza temperatūras iestatīšana un uzturēšana.
Fritēze, korpuss izgatavots no NT, termoregulātors līdz +190C, novietojama uz galda
Salamandra, korpuss izgatavots no NT, termoregulātors. Cepšanas restei 3 pozīcijas, restes izmēri:430×305 mm
Marmīts zupām/mērcēm, korpuss izgatavots no NT, termoregulātors līdz +95C, trīs trauki ar vāku, katra trauka temperatūra regulējama atsevišķi, novietojams uz galda.
Nerūsējošā tērauda korpuss un kamera, temp. 0-300C, karstais gaiss, uzsilšanas laiks (180C) ap 3 min., taimeris līdz 120min.Durvis ar dubulto stiklu.
Mikroviļņu krāsns 1kW, 25 litru gatavošanas telpa ir aprīkota ar augstākās kvalitātes keramikas pamatni.